Ansiktsbehandlingar

Att tänka på inför en behandling 

• Våra behandlingar passar alla hudtyper, även den känsligaste huden, alla åldrar och såväl kvinnor

som män. 

• Uppge till din hudterapeut om du använder några läkemedel eller annat av betydelse. 

• Män bör vara så nyrakade som möjligt, men inte rakade samma dag. 

Vi arbetar med EXUVIANCE produkter i alla våra behandlingar.

 

Basic
Snabb uppfräschning med återfuktning som ger fin lyster. 

En avslappnande behandling utan AHA-peeling. Passar alla hudtyper. 

Ingår: Rengöring, ansikts- och halsmassage, mask, dagkräm. 

Tid: 45 min  645:-

 

Classic
Rengörande och stimulerande behandling som återfuktar och skyddar huden. 

En rengörande och cellförnyande behandling med AHA-peeling och stimulerande massage. I denna behandling arbetar hudterapeuten med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga före-komsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minska uppkomsten av orenheter. 

Ingår: Rengöring, AHA-peeling, portömning, ansikts- och halsmassage, mask, serum, dagkräm. 

Tid: 60 min 795:-

 

De Luxe
Lyxig, avslappnande och cellförnyande behandling med antiaging effekt. Intensivt återfuktande. Ger en nystart till spänd och trött ansiktsmuskulatur. 

En lyxig avslappnande behandling med AHA-peeling och stimulerande massage. I denna behandling arbetar hudterapeuten med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minska uppkomsten av orenheter. Behandlingen inkluderar den lyxiga ”guldmasken” som intensivt återfuktar, reparerar och beskyddar. Sist men inte minst formas brynen för att ge ögonen ett lyft. 

Ingår: Rengöring, AHA-peeling, portömning, formning av bryn, massage av ansikte, hals, dekolletage och skuldror, specialmask ”guldmask”,  dagkräm. 

Tid: 90 min 995:-

 

Djuprengörande behandling 
Vid acne, oren och/eller fet hud. Minimerar orenheter, överskottstalg och ger en klarare hud. 

En djuprengörande och djupverkande behandling med en grundlig portömning. Behandlingen minskar förekomsten av talg och orenheter. 

Ingår: Rengöring, booster, AHA-peeling, portömning, mask, serum, dagkräm.

Tid: 60 min 795:-

 

KURER 

En kurbehandling är en ansiktsbehandling som utförs ett antal gånger med en viss regelbundenhet för att få en större intensitet i din hudvård. Detta är bra för dig som relativt snabbt vill komma till rätta med något specifikt hudproblem eller bara vill få en extra effektiv och intensivt förnyande behandling! Allra bästa resultat fås i kombination med hudvårdsprodukter från Exuviance. 

 

AHA-kur alla hudtyper 

En kurbehandling som ger snabbt och långverkande resultat. 

6-10 behandlingar med 1-4 veckors mellanrum rekommenderas för att få tydliga resultat. Kuren passar till alla hudtyper. Vid köp av 5 behandlingar samtidigt bjuder vi på en 6:e behandling. 

Ingår: Rengöring, AHA-peeling, serum, dagkräm. 

Tid: 30min 3000:-

 

AHA-kur antiaging 

Den fullständiga antiaging kuren som förebygger och arbetar på solskadad, matt och livlös hy, fina linjer, rynkor, pigmentförändringar, ojämnheter och förstorade porer. 

6-10 behandlingar med 1-4 veckors mellanrum rekommenderas för att få tydliga resultat. Kuren är en anpassad antiagingbehandling. Vid köp av 5 behandlingar samtidigt bjuder vi på en 6:e behandling. 

Ingår: Rengöring, booster, AHA-peeling, special-mask ”guldmask”, ögonmask, dagkräm. 

Tid: 45 min 3250:-

 

KROPPSBEHANDLINGAR 

Ryggbehandling
Djuprengörande behandling som minimerar förekomsten av orenheter och överskottstalg. 

En djuprengörande och avstressande behandling där hudterapeuten genomför en grundlig portömning på ryggen efter AHA-peeling. Behandlingen minskar förekomsten av talg och orenheter och utjämnar pigmentförändringar. Behandlingen avslutas med massage. Exuviance behandlande massagekräm återfuktar, peelar och stimulerar hudens cellförnyelse. 

Ingår: Rengöring, AHA-peeling, portömning, mask, massage, lotion.

Tid: 60min 795:-

© 2019 Salong Lawli