Dr. Schrammek Green Peel

Denna örtpeeling metod är en medicinskt utvecklad och världsomfattande bevisad biologisk metod för att peela huden. Till skillnad från andra peelingmetoder innehåller GREEN PEEL® inga potentiellt farliga kemiska substanser. Dr. Schrammeks örtpeeling är baserad på 100% rena örter. Blandningen av GREEN PEEL® består av örter som åkerfräken, ringblomma, olika sorters alger, kamomill, styvmorsviol, groblad och lungört.

 

Denna blandning av örter har följande effekt:

-En allmän peeling av hudens översta lager
-En kraftigt förstärkt cirkulation

-Aktiverar ämnesomsättningen och hjälper till att avgifta huden
-Stimulerar cellregenerationen i hudens tillväxtcentrum,
regeneration av epidermis och dem övre regionerna av cutis förstärks
 

Hur ser jag ut efter och vad ska jag tänka på?

-Du kommer att ha en rodnad på huden efter behandling men denna kan sminkas över med mineral make-up och försvinner under dagen. (Gäller alla utom Classic Green peel som är kraftigare )
-Ingen träning på 24h
-Ingen solning på 2 veckor
 

Hur ofta ska man göra den?

Går att göra som en engångsbehandling men för ett långvarigare resultat görs den bäst i kur på 2-3 behandlingar med 1 månads mellanrum.

För att läsa mer om de olika Green Peel behandlingarna:

Green Peel Beauty2Go

Den mildaste varianten av GREEN PEEL.
Det är vad vi kallar en ”Lunchbehandling”, Lämnar ingen direkt konvalescens på din hud och du kan återgå direkt till jobbet med en ny lyster och mer återfuktad hud.

30 minuter Pris: 795:-

 

Green Peel Energy

Detta är en lättare variant av GREEN PEEL Classic.
Du blir lite lätt röd efter behandlingen och genom den lätta fjällningen får du ett snabbare resultat på rynkor, pigmentfläckar, stora porer och acne. Behandlingen består av rengöring, hudanalys, örtpeelingprocedur, avslutande vårdande produkter.

60 minuter Pris 1595:-

 

Green Peel Classic

Mycket djuprengörande och kraftfull peel som omfattar 2 olika behandlingstillfällen. Behandlingen går på djupet och förbättrar hudkonditionen genom ökad cirkulation som aktiverar cellernas ämnes-omsättning. Huden avgiftas, gammal hud flagnar av, ny frisk hud växer fram som är slätare, har bättre spänst, mindre pigmenteringar mm. Greenpeel har en lugnande inverkan och uppmuntrar en snabb resorption av inflammerade acneutslag och gamla djupliggande infiltrat.

Del 1 Örtbehandling:
Örtpeeling behandling där örterna masseras in i huden för att sedan få ligga kvar och verka genom en specialinpackning som hålls fuktig med örtpeelings lotion.Behandlingen består av rengöring, hudanalys, örtpeelingprocedur, avslutande vårdande produkter.

OBS! Huden kommer att vara röd och känslig direkt efter örtbehandlingen. Du får inte tvätta ansiktet eller få vatten på huden som blivit behandlad med Green Peel  till efterbehandlingen som görs 5 dagar efter örtbehandlingen. Du får endast använda Dr.Schrammek produkter hemma på din hud i 5 dagar. Produkterna ingår i priset.
På dag 5 bokar du in del 2 av behandlingen som ingår i priset. Detta är en avslutande behandling.

 

Del 2 - efterbehandling
Nu har det gått ca 5 dagar och det mesta av gammal hud har fjällat av. Resterande döda hudceller skall nu bort, vi rengör porerna och återställer fuktbalansen, sedan är din hy som ny igen. Behandlingen består av rengöring, portömning vid behov, fuktmassage, revitaliserande dubbelmask i 20 min, avslutande hudvårdsprodukter. Mikroskopiska partiklar av örterna och specifika mineralsalter penetrerar ner i porerna och är aktiva i ca 2 dagar efter örtpeelingen tagits bort


Går att göra som en engångsbehandling men för ett långvarigare resultat görs den bäst i kur på 2-3 behandlingar med 1 månads mellanrum.

Antal behandlingar beror på hudtillstånd och förväntningar.

Pris 2995:- inklusive hemvårdsprodukter

© 2019 Salong Lawli