top of page

LPG

LPG Alliance är den senaste och effektivaste

modellen av LPGs stora maskiner för kropp-

och ansiktsbehandling.

Den har program för behandling inom skönhet,

medicin/fysioterapi och sport.

I en LPG-behandling av kropp och ansikte masseras vävnaden effektivt genom vakuumsug och LPGs unika patenterade bearbetande munstycken. Vävnaden bearbetas 100 % naturligt genom mekanotransduktion. Mekanisk stimulering av huden sänder signaler djupt ner till cellerna (t ex fettceller och fibroblaster), vilka provoceras till fysiologisk respons (t ex aktivering av elastin- och kollagenproduktion samt aktivering av lipolys).

LPG är en djup mekanisk bindvävsmassage som ökar blodcirkulationen och lymfcirkulationen vilket ger en uppstramande effekt.

LPG-behandlingen har omedelbar verkan på svullnad, smärta och rörelsebegränsning.

Lipomassage – cellulär bearbetning så att det lagrade fettet minskas

Använd LIPOMASSAGE för att permanent eliminera djup fettvävnad som inte försvinner med annan behandling, såsom motion eller olika dieter. Redan efter tre 40-minuters pass med nya LPG Alliance kommer de flesta att se synliga resultat på din figur och inse att du blivit av med fett och celluliter!

LIPOMASSAGE är en 100 % naturlig teknik. LPGs patenterade bearbetande munstycke arbetar med ett vacuumsug som greppar tag i vävnaden och kan anpassas för att nå olika vävnadslager och celler.

Efter kirurgiska ingrepp:

  • minskar svullnad

  • lindrar smärta

  • ökar blodcirkulationen

  • behandlar ärrvävnad / bearbetar ojämnheter

Bearbetande Lift-munstycke

Genom masserande mikropulser via vacuumsug och bearbetande munstycken (patenterat av LPG) stimuleras vävnaden naturligt vid behandlingen i ansiktet. Beroende på vilken pulsering och styrka på vacuumsuget som terapeuten använder ges olika typer av stimulering för specifika behandlingar för skönhet eller medicin-terapeutiska ändamål.​

Behandlingarna görs i kurer om 10-20 gånger beroende på omfattning.

Bästa resultat får du om du ser över din kost och kombinerar behandling med träning.

bottom of page